Nulladik nap helyett csütörtökkel kezdődik a Bánkitó

2016.07.14. 13:50

A szerda éjjeli hidegfront és vihar lecsapott az EFOTT-ra, de a Bánkitónak is szerdán lett volna történetének első nulladik napja, nagyjából 1000 vendég ki is ment a fesztiválra. A katasztrófavédelem jelentése szerint a fesztivál területétől 5 km-re 100-120 km/órás széllökések voltak, de végül komolyabb problémák nélkül ért véget az este, a szervezők az időjárásra való tekintettel lekapcsolták a nulladik napi programokat. 

Fotó: Siling Zsófi

A szervezők a közleményükben azt írják, hogy a vendégek nagyrésze visszatért a sátraikba, a keményebbek viszont spontán házibulikat csináltak a Tilos Rádió színpada előtt és az idén debütáló Auróra helyszínen a Nádas Kempingben, hajnalban Carl Oh, a Tilos színpadmestere mentette meg végleg a bulit reggelig tartó rave-partijával az S*10 sátorban. 

Fotó: Szemerey Bence

A rossz idő ellenére a szervezők teltházra számítanak pénteken és szombaton is, így arra kérnek mindenkit, hogy senki ne induljon el jegy nélkül a fesztiválra, és mindenképp készüljön meleg ruhákkal és zárt cipővel. Vihar már nem várható, de hidegre még lehet számítani, a csütörtöki programokat változás nélkül megtartják. A fesztivál főszervezőjével, Schönberger Ádámmal készült interjúnkat itt olvashatják

Ne maradjon le semmiről!