Belehalt egy 18 éves lány a Balaton Sound után szerzett sérülésébe

IMG 9450
2016.07.21. 08:49

A mai Bors kész tényként írja, hogy egy 18 éves lány rosszul lett a Balaton Soundon, és meghalt, az esetről azonban eddig senki nem beszélt. Miután először rosszul lett, a fesztivál területén található egészségügyi ellátóba kísérték. Az ápolószemélyzet azonban úgy ítélte meg, nem igényel felügyeletet, ezért elengedték. Ezután azonban a lány elesett, és beütötte a fejét, és bár azonnal kórházba szállították, nem sokkal az eset után a kórházban belehalt sérülésébe. A Balaton Sound szervezői azonban hangsúlyozták, a baleset nem a fesztivál területén történt, "Zamárdiban azonban valóban történt ilyen eset". 

A rendőrség ennek ellenére nem indított eljárást, ezért a család felvette a kapcsolatot egy jogásszal, hogy kiderítsék, mi történt. Orbán Zoltán rendőrségi sajtóreferens az Indexnek azt nyilatkozta, hogy közigazgatási hatósági eljárás folyik az ügyben, és az idegenkezűséget egyelőre kizárták. Mint elmondta, a lány napokkal a kórházba szállítás után halt meg, úgy tudjuk, Kaposváron, így az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság folytat eljárást. A Bors szerint nem kizárt, hogy a lány valamilyen kábítószert fogyasztott, és ez is hozzájárulhatott a halálához. 

Az idei Sound kapcsán egy másik rendőrségi eljárás is folyik, miután a kanadai DVBBS hat lányt vitt be koncert után az öltözőjébe, akik rosszul lettek. A hat lányból három lett percek alatt rosszul, amitől megijedtek a DVBBS tagjai, és sietve távoztak a fesztiválról. A reptéren érte őket utol a rendőrség, miután eszméletlen lányokat találtak az öltözőben. A rendőrség szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport