200 ezren buliztak a Művészetek völgyében

DSC 2873
2016.08.01. 10:51

Több, mint kétszázezren voltak kíváncsiak az idei, 26. Művészetek völgyére, vagyis a fesztivál programjait 25 százalékkal többen látogatták, mint tavaly. A Taliándörögdön, Kapolcson és Vigántpetenden megrendezett fesztivál tíz napja alatt a látogatók összesen 3375 liter vért adtak a Magyar Vöröskereszt számára.

Az eredmény nem meglepő, hiszen a szervezők vállaltan igyekeztek minél szélesebb közönséget megszólítani, amire jó példa a fesztivál legnagyobb színpadának programkínálata is: itt olyan előadók léptek fel, mint Péterfy Bori, a Hiperkarma, a Brains, a PASO, a Kiscsillag, valamint a fesztivál zárónapján Skye és Ross a Morcheebából.

"És láss csodát, 2016-ban már látványosan visszatértek a fiatalok a fesztiválra, akik nem jegy nélkül csövelnek valamelyik helyi kocsma mellett, hanem érdeklődnek a fellépők, a színházi programok és maga az egész fesztivál iránt" – írtuk mi is beszámolónkban az idei Művészetek völgyéről.

A jövő évi Művészetek Völgyéről annyit már tudni, hogy egy új udvarral és udvarhölggyel gazdagodik majd a fesztivál, illetve hogy újabb művészeti ágak felé is nyitni szeretnének a szervezők.

Ne maradjon le semmiről!