Amikor színes füstbe burkolózott a főváros

2016.08.08. 18:02

Az aftermovie egy különös műfaj, arról szól, hogy jóval az adott rendezvény után készül egy hangulatos kis rövidfilm a fesztivál legjobb pillanataiból. A Szigetes nyári fesztiválok (Volt, Sound, Sziget) az év végére szokták időzíteni a sajátjukat, így egy kicsit meglepett, hogy a június eleji Budapest Essentials már augusztus elején kihozta az aftermovie-ját. 

A Budapest Essentials aftermovie egyik jó pontja, hogy az általunk is nagyon kedvelt Monkeynecket választotta aláfestő zenéül, erre az alapra gyűjtötték össze a fesztivállal kapcsolatos emlékekeket. Íme a videó:

A videóban az alábbi bulikat láthatjuk:

Az Essentials szereti hangsúlyozni, hogy több mint egy zenei fesztivál, hiszen az esti bulikon túl mindenféle más programokra is érvényes a karszalagjuk, és jelentős kedvezményeket lehet vele kapni fürdőkben, múzeumokban és éttermekben is. Valamint a karszalaggal ingyen ki lehetett próbálni a Budapesten közlekedő hopon-hopoff turistabuszokat, úgyhogy mi is kaptunk a lehetőségen

A Budapest Essentials 2017-ben is folytatódik, remélhetőleg több szerencsével, mint a korábbi években, ugyanis több szerencsétlen lemondás szomorította el a fesztiválozókat: La Roux a szállodában nyitotta magára az ablakot, Todd Terje pedig a németországi árvíz miatt maradt le a gépéről és vele együtt a budapesti buliról. A szervezők azt ígérték, tárgyalnak Todd Terjével egy újabb időpontról, így a bérletesek jól teszik, ha megőrzik a karszalagjukat, mert érvényes lesz erre az új bulira. 

Ne maradjon le semmiről!