Elmosta az eső a Sziget mínusz egyedik napját

2016.08.10. 19:58

A szakadó eső miatt elmaradt a Nagyszínpad előtti menetrendszerinti látványosság, a szélforgó party illetve a brit Skunk Anansie is teljesen elázott  a koncert közben a Nagyszínpadon. "A frontember lejött a közönséghez, leguggoltatott pár embert és kábé fél percen belül tönkre is ment a mikrofonja" - írta tudósítónk a koncertről illetve az énekesnőről.

A fesztivál merchpultjánál a Nagyszínpad közelében közben rengetegen álltak pulóverért és esőkabátért.

"A sár kezd egyre nagyobb lenni, senki sem induljon el esőkabát, meleg ruha és vízálló cipő nélkül. Arról egyelőre nincs hír hogy az időjárás miatt késnének a koncertek" - jelentette munkatársunk. Közben a Sziget az applikációjában üzent a fesztiválozóknak, hogy a nyitott tetejű (és vélhetően elázott) Colosseum programját áttették a fedett Telekom Arénába, a Woo York Live és a Tale of Us koncertjét itt fogják megtartani. 

Szintén fontos információ, hogy a Nagyszínpad előtti rész nincs teljesen lejárólapozva, és az esőben most felázott a tér, szóval különösen nagy dagonyára kell számítani a Die Antword és a Chemical Brothers koncertje alatt.