A testünk csak egy jármű, az utas benne a lélek

2016.08.10. 17:21

Új fejezet kezdődik a Random Trip életében: az improvizációs koncertsorozat mögött álló zenészek az első lemezükön dolgoznak. A debütálást most egy klippel vezetik fel, amely a dalban is közreműködő Fábián Juli és a Punnany Massifból ismert Wolfie közreműködésével készült el.

A készülő lemez legelső dala a Free, amelynek klipjét nagyon szép helyeken, Gánton és Sződligeten forgatták Indián rendezésében. A videó a randomos arcok egy napját követi végig: egy álmos reggeli kávézással indul, aztán egy lakókocsis autókázással folytatódik, végül pedig egy önfeledt tóparti bulizással zárul.

A debütalbumra hangolódva a Random Trip kedden egy ingyenes lemezbeindító minifesztivált is tartott, ezúttal azonban nem az A38 Hajón, hanem a Budapest Parkban várták a rajongókat. A bulira végül csaknem hatezer ember ment el, idáig kizárólag ők láthatták a Free klipjét, most már azonban a Stenken is meg lehet nézni:

Közben egyébként elindult a Random Trip videóblogja is, ahol hétről hétre lehet bepillantani az album előkészületeibe, illetve a színfalak mögé.

Ne maradjon le semmiről!