Majdnem ettől visszhangzott Marseille és a Nagykörút

2016.08.11. 17:09

Marsalkó Dávid (aka: Halott Pénz) is feltűnik a Soerii & Poolek legújabb klipjében, ami a Myra Monokával közösen jegyzett Hurrikán című számhoz forgott. A dal úgy született, hogy Lofti Begi, az MLSZ megbízásából, megkereste az őrült duót, hogy dolgozzák fel Az éjjel soha nem érhet véget című parti- és focihimnuszt a Bon Voyage című, szurkolóknak szánt válogatáslemezre.

Soerii&Poolek

A Soerii & Poolek eredetileg ehhez a projekthez kérte fel Myrát, akivel már korábban is dolgoztak együtt, ám közben Náksiék úgy döntöttek, hogy inkább ők szeretnék leporolni a régi számukat. "Így tőlünk kellett egy másik új cucc, Myra meg pont ott volt a stúdióban, szóval kézenfekvő volt hogy vele csinálunk valamit" – mesélte az Indexnek Kovács Geri az együttesből.

A Hurrikán nagyjából egy éjszaka alatt, egy reggelig tartó stúdióbuli során állt össze, amin Molnár Tomi, Lotfi Begi és MC Columbo is ott volt, sőt, az ötletelésben is részt vettek. "Nagy segítség volt, hogy Fluor összehozott minket a wellhellós szaxissal, Bartók Mátéval, aki kábé tíz perc alatt felfújta nekünk a témákat" – mesélt tovább a Soerii & Poolek.

A dalhoz készült klipet Miki357 rendezte, a forgatás pedig hasonlóan jó hangulatban zajlott, mint a szám felvétele, legalábbis a duó erről mesélt nekünk: "Szereztünk egy iszonyat drága lassítós kamerát, ami 4K-ban rögzít, illetve Myra elhozta két barátnőjét is, és marhultunk velük kicsit. A széteső tárgyakat puskával lőttük szét, ami miatt komoly verseny alakult ki a háromtagú stábban, hogy ki a jobb célbalövő. Ezen kívül még Zippo benzinnel gyújtottunk fel elég sok mindent, úgyhogy a forgatás után úgy nézett ki a stúdió, mint valami trágyadomb, de azért jó volt csinálni nagyon!" És persze Halott Pénz is beugrott a felvételre, akit Szöriék a dalszövegben is megidéztek.

Ne maradjon le semmiről!