Rihanna a Sziget előtt tudta meg, hogy kapott egy díjat

2016.08.12. 13:34

Méghozzá az idei MTV Video Music Awards gála Michael Jackson életműdíjat, olyan elődök után, mint Madonna, Peter Gabriel vagy a Guns N' Roses.

Az persze jó kérdés, hogy a Szigeten látott produkcióját is díjjal jutalmaznák-e, de hát nincs mit tenni, a döntést már jóval korábban meghozták: az idén Rihanna kapja a díjat "a zenére, popkultúrára, divatra, filmvilágra és karitatív tevékenységekre gyakorolt évtizedes befolyásának köszönhetően". 

A 28 éves énekesnő tényleg imponáló számokat mondhat a magáénak: eddig 61 millió albumot és 215 millió zeneszámot adott el világszerte, nyert 8 Grammy-díjat, és ugye a sor még hosszan folytatódhat. Sokan szeretik is: egyesek nyolc-tíz órákat képesek várni rá a Szigeten, de még többet mond a 81 millió Facebook-, a 64 millió Twitter-, és 42 millió Instagram-követő.

Hogy aztán ebből az egész felhajtásból élőben semmi nem látszik? A popiparban nem ez számít, a tény most az, hogy Madonna, Peter Gabriel, a Guns N' Roses, a Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé és Kanye West után az idén Rihanna kapta az MTV VMA életműdíját. 

Ne maradjon le semmiről!