Egy rúdtáncos bár is megbújt a Sziget Fesztiválon

2016.08.16. 15:46

Bár a Sziget  Fesztivál évek óta most már csak apróságokban változik, azért minden évre jut egy-két váratlan meglepetés. Idén a teljesen felszerelt, csak alkoholos italokat nélkülöző szupermarket mellett a másik újdonságot

egy budapesti night-club kitelepülése jelentette, ahol a fesztivál ideje alatt folyamatosan rúdon táncoló lányokat láthatott a közönség.

A térképen nem is szerepelt ez a helyszín, mintha a fesztivál sem lenne túl büszke rá. Igazán nagy tömeggel soha nem találkoztunk, pedig többször is megnéztük magunknak a Magic Mirror sátor mellett diszkréten megbúvó szórakozóhelyet. Szóval egy kicsit úgy működik, hogy csak az talál rá, aki tudja, hogy hol keresse.

Bent két rúdon megy a műsor, és két program váltogatja egymást. Először két nő táncol a rudakon tipikus házibulizenékre, majd az egyikük felrángat egy gyanútlan férfit az első sorokból, aki néhány perces műsort kap, némi öltánccal, majd bekötik a szemét, és megérkezik egy másik, molett táncos jóval bevállalósabb műsorral. Végül lekerül a szemfedő, és a nyakára kerülő pórázzal meg is sétáltatják a fesztiválozót. És egyáltalán nem csak férfiakkal van tele a sátor, a lányok is imádják a műsort, egyfolytában rögzítik telefonjukkal az eseményeket. Magyarok és külföldiek egyaránt. 

Persze ez sem lenne egy igazi Sziget-helyszín külön VIP-helyiség nélkül, ahol viszont külön fizetni kell a privát műsorokért. Az árszabás így néz ki:

  • A legolcsóbb műsor 20 ezer forintba kerül, aminek része 8 deci szabadon választható koktél és egyetlen táncoslány 5 perces műsora.
  • 40 ezer forintért több mint 1 liter koktélt lehet választani, ekkor már ketten is bemehetnek egy táncosnővel, aki 10 perces táncot lejt.
  • A 60 ezres lehetőség négy főre szól 2 táncossal.
  • A csúcs pedig a 100 ezres luxy csomag, amihez 1 liter rövidital jár; akár nyolcan is bent lehetnek, és megnézhetnek négyszer ötpercnyi táncot.

A sátorban dolgozó hosztesz elmondása szerint fele-fele arányban vannak magyarok és külföldiek, akik befizetnek egy ilyen VIP-táncra a fesztivál alatt. A kitalálóknak az volt az igazán fontos, hogy megismertessék a fesztiválon lévő külföldiekkel a belvárosban található klubot, olyannyira, hogy aki igazán belelkesül a műsortól, azt a Szigetről ingyen utaztatják be a klubba. 

Ne maradjon le semmiről!