Avicii tényleg nem lép fel többet

2016.08.29. 09:57

Lenyomta az utolsó buliját Avicii, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb, egyben legjobban kereső producere és DJ-je. A még mindig csak 26 éves svéd korábban már bejelentette, hogy idén lép fel utoljára, és utána már soha többet. A helyében valószínűleg mi is ezt csinálnák, hiszen évek óta benne van a top10 legjobban fizetett DJ listáján, és a Forbes szerint olyan évi 20 millió dollárt keres 100 fellépéssel. Pont a fellépések (meg egyes hírek szerint a kokain) készítette ki annyira Avicii-t, hogy már ne akarjon többet élőben zenélni. Mindenesetre az ibizai búcsúbuliról készült egy csomó felvétel, amiken szinte látni, hogy könnyeznek a zöld lézerek a szomorúságtól.

Valószínűleg pár könnycsepp ráfolyhatott Avicii bakelitlemezeire is, miközben búcsút mondott.

Szia Avicii, jó volt veled, hiányozni fogsz a magyar fesztiválokról. Interjúnkat arról, hogy Avicii szereti nyomkodni a play gombot, itt olvashatják.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?