Avicii tényleg nem lép fel többet

2016.08.29. 09:57

Lenyomta az utolsó buliját Avicii, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb, egyben legjobban kereső producere és DJ-je. A még mindig csak 26 éves svéd korábban már bejelentette, hogy idén lép fel utoljára, és utána már soha többet. A helyében valószínűleg mi is ezt csinálnák, hiszen évek óta benne van a top10 legjobban fizetett DJ listáján, és a Forbes szerint olyan évi 20 millió dollárt keres 100 fellépéssel. Pont a fellépések (meg egyes hírek szerint a kokain) készítette ki annyira Avicii-t, hogy már ne akarjon többet élőben zenélni. Mindenesetre az ibizai búcsúbuliról készült egy csomó felvétel, amiken szinte látni, hogy könnyeznek a zöld lézerek a szomorúságtól.

Valószínűleg pár könnycsepp ráfolyhatott Avicii bakelitlemezeire is, miközben búcsút mondott.

Szia Avicii, jó volt veled, hiányozni fogsz a magyar fesztiválokról. Interjúnkat arról, hogy Avicii szereti nyomkodni a play gombot, itt olvashatják.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás