Beütött a nyár? Hűsítsd le magad!

Őrizetbe vette a rendőrség Chris Brownt

2016.08.31. 06:27 Módosítva: 2016-08-31 14:02:53

Ne maradjon le semmiről!

Házkutatást tartott a Los Angeles-i otthonában, majd őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött - közölték a helyi hatóságok.

A popsztár házához órákkal korábban vonult ki a rendőrség, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól.

A 27 éves Brown őrizetbe vételét megelőzően Instagram-oldalán tagadta bűnösségét, és azt mondta, arra ébredt, hogy rendőrök vannak az otthona körül, és arra várnak, hogy megkapják az engedélyt a Los Angeles-i Tarzana negyedben fekvő ház átkutatására.

 A TMZ.com és a Los Angeles Times című helyi napilap korábban arról számolt be, hogy az énekes fegyverrel fenyegetett meg egy nőt.

Nem ez az első eset, hogy a popsztár erőszakos cselekménnyel kerül összefüggésbe. 2009-ben Brown akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta. Az énekesre korábban, különféle erőszakos cselekedetek miatt kiszabott próbaidő tavaly járt le.

A BBC később azt írta: Brown ügyvédje szerint kiengedték kliensét, mert a vádak "hamisak" voltak, a BBC ugyanakkor úgy tudja, a 250 ezer dolláros (70 millió forint) óvadék kifizetése miatt engedték haza.

Ne maradjon le semmiről!