18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nácikat gyilkolnak a Slayer új klipjében

2016.09.08. 09:24

Elkészült a tavalyi Slayer-nagylemez videós trilógiájának utolsó része, amiben végre kiderül, hogy mi történik a félszemű főhőssel és Danny Trejóval. A videó nagyon erősen korhatáros, szóval csak az folytassa tovább az olvasást, akinek kifejezetten erős a gyomra.

A Pride In Prejudice az utolsó felvonása a 2015-ben megjelent Repentless c. stúdióalbumhoz készült videós trilógiának. Az első klip egy véres börtönlázadást mesél el, a You Against You ennek a történetnek az előzményét mutatja meg egy hasonlóan brutális kisfilmben, a mostani finálé pedig pontot tesz a történet végére.

A főszereplőt elrabolják a börtönőrök, hogy rákényszerítsék Danny Trejo meggyilkolására, akit egyébként egészen meglepő a machete penge másik végén látni. A félszemű végül megkönyörül rajta, de a szemét nácik ezért cserébe halálra késelik a fekete barátnőjét. Aztán elszabadul a pokol, mindenkit agyon szurkálnak, vernek, taposnak, és végül a főszereplő és Trejo, ha nem is kéz a kézben, de együtt indulnak el az ismeretlenbe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport