Lady Gaga lép fel a következő Super Bowl szünetében

2016.09.30. 09:57

Lady Gaga a Twitter-csatornáján jelentette be, hogy igazak a pletykák, és idén ő lesz az amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntőjének sztárfellépője. A meccsek félidejében korábban olyan sztárok léptek már fel, mint Madonna, Prince vagy éppen Bruce Springsteen, és az esemény hagyományosan a legnézettebb tévés esemény az Egyesült Államokban

 A hatszoros Grammy-díjas énekesnő tavaly már megmutatta magát a több százmilliós közönségnek, idén februárban az 50. Super Bowlon ugyanis ő énekelte a himnuszt, amit az amerikai sajtó a legjobb előadások között tartott számon.

Korábban volt arról szó, hogy esetleg Adele vagy Taylor Swift szóba jöhet mint fellépő. Előbbiről mi is megírtuk, hogy koncertjén is cáfolta a hírt, és elmondta, tisztában van vele, hogy ezek a fellépések elsősorban nem arról szólnak, hogy ki mennyire énekel jól, hanem minél látványosabb táncos show-t kell varázsolni, amiről tudjuk, hogy nem az angol énekesnő műfaja. Taylor Swiftet pedig hiába pletykálják minden évben, amíg ő a Coca-Colával áll szerződésben, addig biztosan nem fog a Super Bowl félidejének a közelébe se menni, annak ugyanis a Pepsi a támogatója.

A Super Bowl félidei műsorát mindig nagy figyelem kíséri, februárban Beyoncé ellopta a show-t a Coldplay elől, előtte Katy Perry lépett fel, akkor egy táncoló delfines figura lett világhíres, de a legismertebb fellépés Justin Timberlake-hez köthető, aki egy rossz mozdulattal letépte fellépőtársa, Janet Jackson ruháját, akinek így kibuggyant a melle.

hír örömére az NFL is összevágott egy videót, Lady Gaga legújabb Illusion című dalára, amit itt lehet megnézni.

Ne maradjon le semmiről!