Russell Crowe kidobta a bulijáról a tarantinós vérengzéssel fenyegetőző Azealia Bankset

2016.10.18. 09:13

A problémás hírű rapper megjegyzéseket tett a zenére és Crowe vendégeire, majd amikor egy üvegpoharat akart volna hozzájuk vágni, a színész megfogta és kivitte. A balhé a Facebookon folytatódik.

Azealia Banks nagyjából havonta szerepel az újságokban valami botránnyal, és ezúttal sem maradt hűtlen magához. A 25 éves rapper/énekesnő a Wu-Tang Clan-vezér RZA társaságában vett részt a partin, amit Russell Crowe rendezett egy Beverly Hills-i szállodában.

Crowe és RZA Az amerikai gengszter forgatásáról ismerik egymást, utóbbi pedig szerződtette Bankset a kiadójához. A buliba elhívni viszont nem volt jó döntés: Banks a szemtanúk szerint előbb beszólt a zenére, Crowe-t és egy másik vendéget "unalmas fehér férfiaknak" nevezett, majd amikor egy nővendég kritizálta a viselkedését, elgurult a gyógyszer.

"Akarjátok, hogy összetörjem ezt a poharat, elvágjam a torkotokat, és mindenfelé fröcskölne a vér, mint valami Tarantino-filmben?" - kérdezte, és amikor fenyegetően fel is emelte a poharát, Crowe közbelépett, majd a szálloda biztonsági őrei kivitték Bankset a hotelből is.

Miután Banks le van tiltva a Twitterről, amióta rasszista megjegyzésekkel illette Zayn Malikot, az ügynöksége Facebookján reagált a TMZ sztorijára, és azt ígérte, amint túltette magát azon a brutalitáson, amivel bántak vele, elmondja a saját verzióját is.

Sőt, egy azóta törölt posztban Crowe-t vádolta meg azzal, hogy niggernek nevezte, fojtogatta és leköpte, más szemtanúk szerint viszont pont Banks használta a "nigger" szót.

Ez már a sokadik balhéja Azealia Banksnek, aki már öt éve, hogy feltűnt a 212 című slágerrel, melyhez hasonlóan jó száma azóta sem volt, viszont a bulvárlapokba rengetegszer bekerült - legutóbb azzal, hogy bejelentette, mégsem Donald Trumpra fog szavazni, ahogy azt pedig korábban ígérte.