Ónodi Eszter is bűnbe esik a Quimby új klipjében

2016.10.31. 17:22

Együtt forgatott a Quimby és az Aranyélet stábja: a zenekar új, egyetlen snittből álló klipje, a Tükrök olcsón az Indexen látható először.

Az Aranyélet című, magyar HBO-sorozat második évadának harmadik epizódjában feltűnik majd a Quimby: az Olasz Renátó által alakított Márk egy buliban próbálja ki és magyarázza el Hollósnak (Anger Zsolt) legújabb üzleti vállalkozását. A háttérben a Quimby éppen a Tükrök olcsón című számot játssza.

Ezek után nem olyan meglepő, hogy a Quimby a dal hivatalos klipjét is az Aranyélet stábjával együtt forgatta: az HBO egy egyetlen snittből álló filmet készített a számra a Quimby tagjai és az Aranyélet főszereplőinek közreműködésével.

A klipben, amely az Indexen látható először, a kamera Kiss Tibiéket követi, ahogyan megérkeznek a Dürer Kertbe, beülnek az öltözőbe, majd játszani kezdenek. A háttérben pedig látható, ahogyan a biztonsági őrt játszó Thuróczy Szabolcs kenőpénzt fogad el, Olasz Renátó figurája a folyosón seftel, Anger Zsolt és Ónodi Eszter (Hollós és Janka) együtt lefizetnek egy őrt, hogy a VIP-ből nézhessék meg a koncertet, Döbrösi Laura (Mira) pedig leráz egy férfit a küzdőtéren.

A Quimby Tükrök olcsón című számát Varga Livius írta, és november 26-án fog megjelenni a Jónás  jelenései című lemezen. Ugyanezen a napon az együttes egy Micsodaország című koncerttel ünnepli 25. születésnapját az Arénában. Az Aranyélet új évada november 6-án indul az HBO-n.

A klipet az Aranyélet trailereit is rendező Varsics Péter rendezte, az operatőr Szőke Dániel volt. Az HBO egyébként közzétett egy werkfilmet a harmadik, koncertes Aranyélet-epizód forgatásáról is:

Ne maradjon le semmiről!