1,1 millió fontot fizetett egy rajongó a privát Take That koncertért

2016.11.17. 18:16

A londoni Elaine Fairfax nyerte meg az az jótékonysági aukciót, aminek keretén belül egy privát Take That koncertre lehetett licitálni - írja az MTI. A háziállatokra köthető biztosításokból meggazdagodó Fairfax akkor tette meg győztes licitjét, amikor egy másik rajongó megduplázta az ő korábbi, 500 ezer fontos tétjét. Az aukciót a brit Radio 2 reggeli műsora élőben közvetítette.

A Take That énekes Gary Barlow-t a Radio 2 műsorvezetője, és egyben a licit ötletgazdája Chris Evans értesítette az eredményről, aki ledöbbent az leütési  összeg hallatán. 

A csomag többet is tartalmaz egy egyszerű 45 perces koncertnél. A nyertessel lehajítanak egy italt, készítenek pár szelfit, bemutatkoznak a családnak, barátoknak, meg ezen kívül bármit megtesznek, ami nem sérti az emberi méltóságot. "A végén alig tudsz majd megszabadulni tőlünk" - mondta Barlow.

A bevételt a Children in Need jótékonysági szervezet kapja, mely pénteken tartja éves adománygyűjtő tévéműsorát. 

Evans néhány napja írt róla Barlow-nak egy e-mailt. A zenész felhívta az együttesből Mark Owent és Howard Donaldot, akik perceken belül rábólintottak az ötletre.