Kórházba került a kimerült Kanye West

2016.11.22. 08:46

Koncertszervező ügynöksége pedig lemondta a folyamatban lévő turnéjának hátralévő 21 koncertjét.

A TMZ celebportál értesülése szerint a 39 éves zenészt egy Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályán kezelik, állítólag kimerültség és súlyos alváshiány miatt.

Hétfő délután West lakcímére kihívták a Los Angeles-i rendőrséget "a közrend megzavarása" miatt. Egy rendőrségi szóvivő szerint a rendzavarás helyszínére sürgősen mentőt kellett hívni, és szükség volt a tűzoltóság beavatkozására is "egy magánszemély esetében", írja az MTI.

A többszörös Grammy-díjas énekes képviselői nem kommentálták az amúgy is kiszámíthatatlan viselkedésű Westtel kapcsolatos legújabb híreket, de anyósa, Kris Jenner megerősítette, hogy a rapper alváshiány miatt került kórházba.

Kanye West szombati sacramentói koncertje botrányba fulladt, miután az énekes másfél órát késett, majd egy ponton zavaros és összefüggéstelen beszédbe kezdett, amelyben Donald Trump megválasztott amerikai elnök mellett politizált és szidta zenésztársait, főleg Beyoncét, végül félbeszakította a fellépést.

Vasárnapi inglewoodi koncertjét három órával a kezdés előtt mondták le. A Live Nation koncertszervező ügynökség hétfőn délelőtt bejelentette, hogy a Saint Pablo Tour teljes hátralévő szakaszát törlik, a jegyek árát visszatérítik.

Kanye West -  férje - augusztus vége óta mintegy negyven koncertet adott Kanadában és az Egyesült Államokban, a turné december 31-ig tartott volna.