Bruno Mars újra Budapestre jön

2016.11.23. 10:51

Három éve pár nap alatt elkapkodták a jegyeket a pesti koncertre. A többszörös Grammy-díjas hawaii zenész május 30-i koncertjére november 25-től lehet jegyet venni.

Bruno Mars - Main photo - Pub1 - Kai Z Feng
Fotó: Kai Z. Feng

"Bruno Mars zenéje tényleg az a fajta pop, amihez fél pillanatot sem kell gondolkodni, csak hagyni, hogy kiakadjon mindenkinél a cukiságmérő. (...) A koncert eleje pozitív csalódás volt, hogy zeneileg mennyire rendben van az egész. Funky, soul és motown keveredett az egyszerű popdalokkal" - írtuk a három évvel ezelőtti, telt házas Aréna-koncertről.

Bruno Mars valószínűleg három évvel öregebben, egy plágiumvádtól megviselve is kiakasztja majd bárki cukiságmérőjét 2017. május 30-án, amikor újra a Budapest Sportarénában lép fel. Az estét ráadásul a szintén elég népszerű Anderson .Paak és zenekara, a The Free Nationals nyitja. A koncertre november 25., reggel 10 órától lehet majd jegyeket venni.

Bruno Mars új, 24K Magic című albuma november 18-án jelent meg, a 24K Magic World Tour pedig március 28-án indul a belga Sportpalotában, Antwerpenben, aztán követi még 85 koncert Európában és Észak-Amerikában. Ez a turné lesz az első a 2013-as, Magyarországot is érintő Moonshine Jungle World Tour után, amelyre több mint 2 millió belépőt adtak el világszerte.

Bruno Mars egyébként többszörös Grammy-díjas, és összesen hússzoros Grammy-jelölt. Harmadik albumának megjelenéséig több mint 170 millió kislemezt és 26 millió albumot adott el, az Uptown Funk című kislemeze pedig a 2010-es évek leghosszabb ideig slágerlista vezető felvételévé vált.

Ne maradjon le semmiről!