Britney Spears az asztalról lefetyelte a tejet

videodiszko
2016.11.26. 09:19

A 23 éves Tinashe rendkívül boldog volt, hogy idoljával, Britney Spearsszel szerepelhet közös, szexálisan igencsak túlfűtött klipben. Az eszelősen izgalmas videókban utazó OK Go legfrissebb büszkesége mellett Miley Cyrus 16 éves kishúgát, valamint April O'Neil pornószínésznő legújabb szereplését is megmutatjuk. Ezúttal is az elmúlt hét legjobb klipjei a Videódiszkóban.

HEALTH: L.A. Looks

rendezte: Derrick Beckles

"Nézzétek meg a HEALTH új klipjét, amiben tulajdonképpen négy percen keresztül smárolunk a lakótársammal erre a szuperkurvajó számra, aminek L.A. Looks a címe" – írta nemrég az Instagram-profilján April O'Neil, aki nem a Tini Nindzsa Teknőcök April O'Neilja, hanem egy pornós, bár volt vele kapcsolatban egy olyan hír, hogy ő fogja játszani a női főszerepet a Tinédzser Mutáns Nindzsa Teknőcök pornóváltozatában, azóta mondjuk nem tudom, hol tart a projekt. Amikor megjelent a zenekar legutóbbi albuma, a Death Magic, kritikánkban megjósoltuk, hogy a HEALTH számai akár reklámok alá is tök jól passzolnának, és az L.A. Looks klipje egész konkrétan egy késő esti, felnőtteknek szánt tévéhirdetés, amiben tényleg az történik, amit April O'Neil is megírt.

Elohim: Hallucinating

rendezte: Megan Park

Nagyon tüneményes, nagyon cuki videóval rukkolt elő a titokzatos, Los Angeles-i énekesnő, Elohim, aki ezúttal sem mutatja meg az arcát, és csak a klip második felében tűnik fel, onnantól viszont már aktív részese a történetnek. A kezdő képsorok láttán könnyen előbújhat belőlünk a gyámügyes, hiszen egy magányos kislányt láthatunk, aki egyedül próbálja magát lekötni egy luxuslakásban. Aztán megjelenik Elohim.

Mykki Blanco & Jean Deaux: Loner

rendezte: Anthony & Alex

High School Never Ends nagyon kemény videója után Mykki Blanco megint nagyon erőset gurított, ezúttal a Pornhub közreműködésével készített klipet. A Jean Deaux nevű chicágói énekesnővel közösen jegyzett Loner klipjében egy hatalmas VR-orgiát láthatunk, meg egy rakás furcsaságot. A HIV-pozitív rapper első nagylemeze, a Mykki szeptemberben jelent meg, és nagyon szerettük mi is. "A Mykki a bizonyíték arra, hogy a queer hop sokkal több, mint egy érdekes színtér, és már bőven túl lehet lépni a jelenségre való rácsodálkozáson" – írtuk róla kritikánkban.

OK Go: The One Moment

rendezte:  Damian Kulash, Jr.

"Az emberek rosszul mérik az időt. Egyetlen mérték van, az átélés sebessége" – írta Karinthy az Utazás a koponyám körülben, és nagyjából erre hegyezte ki legújabb videóját az OK Go is. Egy 4,2 másodpercnyi hosszú történést láthatunk mintegy húszezerszer százalékkal lelassítva, és még így is alig győzzük befogadni a látottakat. A klipet a frontember, Damian Kulash, Jr. rendezte. A zenekaregyébként mindig is erős volt az emlékezetes videók készítésében: diliztek már például autóban, építettek akadálypályát, idomítottak be kutyusokat, játszottak zérógravitációsat, meg eleve tök jók a gondosan megkomponált bohóckodásban, a Here It Goes Again futópados klipjével pedig 2007-ben Grammyt is nyertek.

Britney Spears & Tinashe: Slumber Party

rendezte: Colin Tilley

Emlékszünk még arra a momentumra az idei MTV VMA-gáláról, amikor a nyomorettó G-Eazy megpróbálta lesmárolni Britney Spearst, ugye? Az énekesnő neki nem, Madonnának bezzeg hagyta magát, a Slumber Party videójában viszont még ennél is forróbb pillanatokat láthatunk. A klip elején Britney egy fekete oldtimerrel gördül be egy kastély udvarába, ahol épp fülledt házibuli van, a házigazda meg Bowie-nak képzeli magát, ráadásul a tejet is kilöttyinti, amit aztán Spearsnek kell felnyalnia. A számot egyébként Britney egy Tinashe nevű énekesnővel közösen jegyzi, aki szintén feltűnik a klipben, és aki már a forgatás után arról lelkendezett, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy az egyik legnagyobb idoljával szerepelhet együtt. A videóban pedig lelkesen úgy tesz, mintha Britney cicijét nyaldosná.

Noah Cyrus & Labrinth: Make Me (Cry)

Miley Cyrus kishúga, a 16 éves Noah hamarosan a nővére nyomdokaira léphet, a héten ugyanis előrukkolt első dalával, amihez szomorkás klip is készült. A szerelmes balladát a nála tíz évvel idősebb Labrinth-tel jegyzi, vele együtt látható a Make Me (Cry) klipjében, vagyis ponotsabban mindkettőjüket a szerelmük mellett láthatjuk, akik az istennek sem akarnak felébredni. Mióta az egyik YouTube-kommentelő a klip alatt megjegyezte, hogy a vízcsepp hangja pont úgy hangzik a dalban, mint amikor egy kisebb kakidarab csobban a vécében, én másra sem tudok gondolni, miközben a számot hallgatom.

Ne maradjon le semmiről!