Meghalt Tupac legjobb barátja, Big Syke

2016.12.07. 18:55

Big Syke, azaz Tyruss Himes 1992-től a rapper haláláig dolgozott együtt a legendás Tupac Shakurral. Otthonában találtak rá a holttestére.

Kaliforniai otthonában találták meg a rapper Big Syke holttestét helyi idő szerint hétfőn éjjel - írja a TMZ. A rendőrség szerint a férfi természetes úton halt meg, korábban is ismertek voltak szívproblémái és kóros elhízottsága. Mindenesetre a boncolás még hátravan.

Big Syke - akinek művészneve gyerekkori becenevéből, a Little Psychóból eredeztethető - 1990-ben alapította meg első rapegyüttesét, az Evil Mind Gangstast a Domino és Mental illness nevű rapperekkel. 2Pac-kel 1992-ben találkozott, és miután megjelent saját zenekarának lemeze, belépett 2Pac együttesébe, a Thug Life-ba.

A Thug Life feloszlása és 2Pac börtönbüntetésének letöltése után újra együtt dolgozott a rapperlegendával: az All Eyez on Me album négy számában, a Picture Me Rollinban, a When We Ride-ban, a Check Out Time-ban és a címadóban működött közre. Később Mussolini néven 2Pac másik együttesében, az Outlawzban is rappelt.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport