Stoner kicsit másképpen

2016.12.20. 14:51

Vadi új EP-t hozott össze Bite címmel a budapesti No Eves, ami most nálunk debütál. A három számos EP kis lépésekkel kezd távolodni a korábbi jellemzően stoneres hangzástól, és még nagyobb hangsúlyt kapott a dalszerzés.

A No Eves egy ideje már bekerült a látókörünkbe, 2015-ben felkerült az év legjobb magyar megjelenéseit felsoroló listánkba, illetve szerepeltek a dalversenyünkben is a Do You c. számukkal.

"Mint ahogy az előző kislemeznél itt is egyfajta keretes szerkezetet kialakítása volt a cél: gyors tempós kezdés, elszállós közép, és magabiztos befejezés. A dalok témáikat tekintve nem változtak, kapcsolatokról és érzelmekről szólnak. Az EP érdekessége, hogy ezen már mindenki a saját részét játszotta fel, méghozzá azon a cuccon, amin élőben is játszunk, illetve hogy a felvételek egy tagcsere után, a jelenlegi felállással készültek" - mondja a zenekar az új EP-ről.

"A nyers felvételek Illés Nándinál készültek, a dalok keverését pedig Vitéz Gergő végezte. A banda fotósa Bátori ’Jim’ Gábor volt, a lemezborító artworkjét pedig a dobosunk, Dulity Kálmán alkotta. Jövőbeli terveink közt szerepel újabb EP-k megjelentetése, sőt jövőre még lehet, hogy a nagylemeznek is nekiugrunk!"

Ne maradjon le semmiről!