Véletlenül kiderült, milyen zenék lesznek a Trainspotting 2-ben

2017.01.10. 15:51

Vannak olyan filmek, amiknél legalább olyan fontos, milyen színészek szerepelnek benne, mint az, hogy milyen zenék lesznek. A Trainspotting 2-re ez különösen igaz, és nagyon úgy néz ki, hogy véletlenül sikerült elspoilerezniük azoknak a zenéknek a listáját, amik a film soundtrackjén lesznek hallhatók.

Az Esquire szúrta ki, hogy az Amazon véletlenül feltette a teljes dallistát. Hiába szedték le azonnal a túl korán publikussá vált hirdetést, egy screenshot már elég volt ahhoz, hogy az emberek elkezdjenek spekulálni. Aztán már spekulálni sem kellett, mert a Trainspotting írója, Irvine Welsh Twitteren erősítette meg, hogy a kiszivárgott lista nem kamu.

t2tracklist

Ahogy a képen is látszik, az első filmből visszatér két kultikus dal, de mindkettő új formában. A Lust for Life c. Iggy Pop-klasszikust a Prodigy remixelni, az Underworld pedig Born Slippyből Slow Slippyt csinált. Más klasszikusok is feltűnnek, mint például a Queentől a Radio Ga Ga, de akad még Clash, Frankie Goes To Hollywood, Blondie és Run DMC is, újak közül pedig a Young Fathers szerepel két számmal, illetve lesz még a trailerben hallható Wolf Alice és a Fat White Family is.

A képen egyébként Disc 1 olvasható, vagyis lehetséges, hogy nem is a teljes dallista szivárgott ki, de nyilván ez még később derül ki.

Ne maradjon le semmiről!