Kellékfegyverrel lőttek agyon egy színészt egy forgatáson

2017.01.23. 16:20 Módosítva: 2017.01.23. 16:25

Egy húszas éveiben járó férfit ért halálos lövés a mellkasán videoklip-forgatás közben az ausztráliai Brisbane-ben, helyi idő szerint hétfőn délután, írja az ausztrál Courier Mail. A helyi, Bliss N Eso nevű hiphopegyüttes klipjét forgatták. A rendőrség jelenleg még vizsgálja, milyen lőfegyvert használtak a forgatáson, és hogy történhetett meg a tragédia annak ellenére, hogy hasonló esetben nyilván csak vaktöltényt lehetne használni.

A zenekar az esemény idején nem tartózkodott a forgatás helyszínén, a menedzsment egy rövid közleményben erősítette meg, hogy a haláleset valóban megtörtént, és hogy együttműködnek a rendőrséggel. Miután a klipben kaszkadőrként dolgozó férfit lövés érte, azonnal megpróbálták újraéleszteni, és mentőt is hívtak, de már nem tudták megmenteni. Az áldozat, Johann Ofner a közeljövőben az Australian Ninja Warrior nevű valóságshow-ban szerepelt volna. Eredeti foglalkozása szerint ács volt.

Az eddigi információk alapján a lövést egy dupla csövű shotgunból adták le, a kiérkező rendőrök a helyszínen több fegyvert is találtak. A körülményeket és a protokoll betartását egyelőre vizsgálják. A Courier Mail egyik megszólalója, aki a helyszín környékén volt a forgatás idején, azt mondta, „egyik lövést a másik után” lehetett hallani.

Ne maradjon le semmiről!