Már Kanye Westnek is ciki lett Trump

2017.02.07. 10:24

Úgy néz ki elvesztette egyik legismertebb támogatóját Donald Trump, miután Kanye West minden olyan bejegyzést törölt a Twitteréről, amikben a jelenlegi amerikai elnököt támogatta. A TMZ szerint az egész amiatt van, hogy a rapper egyáltalán nincs megelégedve Trump elnökségének első két hetével.

Nem kis megrökönyödést keltett korábban, hogy West a választások után megjelent a New York-i Trump Towernél és támogatásáról biztosította az elnököt. A lépés azért is volt meglepő, mert mind az amerikai afroamerikaiak, mind a hiphop elutasítja Trump politikáját és korábbi kampányát. West ezt azzal magyarázta akkor, hogy fontos direkt kapcsolatban maradni az elnökkel, ha valódi változásokat akarunk Amerikában. A változások között a tanárok megbecsülését, a tanterv modernizálását, az iskolai csicskáztatást és az elharapózó erőszakhullámot említette Chicagóban.

A TMZ értesülései szerint West azért törölt mindent Trumppal kapcsolatban és gondolta meg magát a támogatásáról, mert nem ért egyet a muszlimokat kitiltó rendeletével és más olyan intézkedéseivel, amit az elnöksége óta hozott.