Mobynak meggyőződése, hogy Trump az oroszok zsebében van

2017.02.14. 11:24

Moby azt állítja, hogy pontos információkkal rendelkezik arról, hogy Donald Trump, amerikai elnök tényleg az oroszok markában van. A zenész Facebook posztban foglalta össze azt, hogy szerinte mi történik a közeljövőben Trumppal. Az amerikai elnök orosz kapcsolatairól az Indexen korábban több cikkben is foglalkoztunk, itt megvizsgáltuk azt a hírszerzési dokumentumot, ami nyilvánosságra került, itt pedig elemeztük, hogy mennyi valóságalapja lehet az egésznek.

Moby a bejegyzést azzal kezdi, hogy a hétvégén az amerikai fővárosban dolgozó barátaival beszélgetett, amiből több dolog is világossá vált a számára és ezeket foglalja össze.

  • Trumpot tényleg zsarolják az oroszok és sokkal rosszabb dolgokat is tudnak róla, minthogy kurváknak fizetett azért, hogy lepisiljék.
  • Trump kormánya az első naptól kezdve összejátszik az orosz kormánnyal.
  • Trumpnak szüksége van egy háborúra és valószínűleg Iránnal akarnak harcolni, és ki akarnak provokálni egy támadást, amit indokként használhatnak.
  • A  republikánusok is azon dolgoznak, hogy megszabaduljanak Trumptól, aki tönkreteszi az egész pártot.
  • A hírszerzési ügynökségek szerte a világon azon vannak, hogy magas rangú vezetőket tudjanak eltávolítani az amerikai kormányból és a végső cél az, hogy Trumpot is eltávolítsák a hatalomból.
  • Moby azzal zárja sorait, hogy egy szörnyű korban élünk, és egy inkompetens férfi az elnök, aki ráadásul egy külföldi hatalom zsebében van.

Moby állításaira nincsenek konkrét bizonyítékok és a Facebook poszt megjelenése óta nem is érkezett újabb nyilatkozat a zenész menedzsmentje részéről.

Ne maradjon le semmiről!