Újra együtt zenélt Paul McCartney és Ringo Starr

2017.02.21. 16:17

„Köszönet a beugrásodért és a nagyszerű basszusozásért. Szeretlek, ember, béke és szeretet” – ezt twittelte ki a Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa, meg egy Paul McCartney-val, a Beatles basszusgitárosával közös fotót.

A két zenész a dobos új albumán, a 2015-ös Postcards From Paradise folytatásán dolgozott együtt – írja a Rolling Stone. A kép a hétvégén készült Ringo Starr Los Angeles-i magánstúdiójában. Starr egy másik fotót is posztolt: azon Joe Walsh, az egykori Eagles tagja, Starr sógora szerepelt. „Nézzenek oda, Joe W. is átjött zenélni. Micsoda nap” – írta Starr.

Starr korábban azt mondta a lapnak, a most készülő lemezén közreműködik majd Van Dyke Parks, Richard Marx, Glen Ballard és Dave Stewart is. A munkamódszeréről akkor azt mondta: „Először felveszem szintin a ritmust, aztán feljátszom a dobokat, és ha úgy érzem, na, ide egy verze kéne, ide meg egy kórus, hívok egy dalszerzőt, és azt mondom, csináljon vele valamit.”

Starr és McCartney legutóbb 2010-ben dolgozott együtt Ringo Y Not című albumán. Az NME pár napja egyébként már kiszúrta, amikor együtt ebédeltek; akkor velük volt Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere és Tom Hanks is.

Ne maradjon le semmiről!