Újra együtt zenélt Paul McCartney és Ringo Starr

2017.02.21. 16:17

„Köszönet a beugrásodért és a nagyszerű basszusozásért. Szeretlek, ember, béke és szeretet” – ezt twittelte ki a Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa, meg egy Paul McCartney-val, a Beatles basszusgitárosával közös fotót.

A két zenész a dobos új albumán, a 2015-ös Postcards From Paradise folytatásán dolgozott együtt – írja a Rolling Stone. A kép a hétvégén készült Ringo Starr Los Angeles-i magánstúdiójában. Starr egy másik fotót is posztolt: azon Joe Walsh, az egykori Eagles tagja, Starr sógora szerepelt. „Nézzenek oda, Joe W. is átjött zenélni. Micsoda nap” – írta Starr.

Starr korábban azt mondta a lapnak, a most készülő lemezén közreműködik majd Van Dyke Parks, Richard Marx, Glen Ballard és Dave Stewart is. A munkamódszeréről akkor azt mondta: „Először felveszem szintin a ritmust, aztán feljátszom a dobokat, és ha úgy érzem, na, ide egy verze kéne, ide meg egy kórus, hívok egy dalszerzőt, és azt mondom, csináljon vele valamit.”

Starr és McCartney legutóbb 2010-ben dolgozott együtt Ringo Y Not című albumán. Az NME pár napja egyébként már kiszúrta, amikor együtt ebédeltek; akkor velük volt Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere és Tom Hanks is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?