Lovasi András rühelli az 50. szülinapját

2017.04.11. 15:19

Patton Oswalt amerikai komikus mondta egyszer, hogy az embernek az életében valójában összesen 20 születésnapot kellene ünnepelnie, mert a többi nem annyira különleges alkalom, sőt, igazából csak torta-, és papírpazarlás az egész. De azt még ő is elismerte, hogy a kerek szülinapokat ünnepelni kell. És hát Lovasi András pont idén ünnepli az 50-et, úgyhogy a Kiscsillag legújabb klipjében meg is ünneplik előre. Kár, hogy nem különösebben élvezi.

Mondjuk tényleg egy kicsit olyan szülinapnak tűnik, ahol mindenki majdnem belegebed, hogy jól érezze magát, csak az ünnepeltnek nincs kedve az egészhez. A Tenyeremből el ráadásul visszafele megy időrendben, szinte végig csak lassított felvételben, plusz fekete-fehérben, amitől még egy kicsit pokolibbnak tűnik az egész. A klipet Géczy Dávid rendezte.

Ez az első, rendes videoklip a Kiscsillag Semmi Konferencia című albumáról, ami gyakorlatilag a tavaly április 26-án az Erkel Színházban bemutatott és azóta is nagy sikerrel játszott azonos címet viselő Semmi Konferencia koncertszínház zenei anyaga összepasszírozva.

A Kiscsillag áprilisban vidéki turnét tart, a fellépések listáját a Facebookon lehet megnézni. Júniusban fellépnek a Volt fesztiválon is.

Ne maradjon le semmiről!