Elton John súlyos beteg

2017.04.25. 08:32

John kénytelen volt lemondta májusi koncertjeit, mert egy dél-amerikai turnéról hazatérve olyan súlyos beteg lett, hogy két napig az intenzív osztályon feküdt. A hetvenéves művészt azóta kiengedték a kórházból, és otthon lábadozik, de orvosai tanácsára semmi megterhelőt nem végezhet, így egyelőre a turnézás is ki van zárva.  

John a "The Million Dollar Piano" azaz Millió dolláros zongora című, állandó műsora időpontjait mondta le. Az előadást a vegasi Ceasars Palace-ben 2011 óta rendezik meg kisebb nagyobb rendszerességgel, 2012-ben DVD-n is kiadták, és egy tonna pénzt hoz a konyhára: eddig 99 százalékos kihasználtsággal ment, összesen 520 648 jegyet váltottak rá és 83 740 060 dolláros bevételnél tart 174 buli alatt.

John legközelebb június 3-án lép majd fel Angliában.

A menedzsment tájékoztatása szerint az énekes-zongorista egy "ritka, potenciálisan halálos" bakteriális fertőzést kapott el, és Chilévől hazafelé tartva lett rosszul a repülőgépen. Angliában leszállva azonnal kórházba szállították. John egy közleményben köszönte meg a rajongók támogatását és kért bocsánatot, mer csalódást okoz nekik a koncertlemondásokkal. 

Ne maradjon le semmiről!