Kapolcson minden kiderül Ganxsta Zoleeról

2017.04.26. 11:38

Ez a harmadik év, hogy a Momentán Társulatnak saját udvara lesz Kapolcson a Művészetek Völgyében. Ezen a helyszínen lesz Színész Bob verskoncertje, az ország leghíresebb toxikológusa, Zacher Gábor is közreműködik egy előadásukban, és saját, Momentán-fejlesztés a Főhős című műsoruk, amibe ismert embereket hívnak meg vendégnek, akik saját életükről mesélnek. Az életből vett jeleneteket aztán a Momentán tagjai ott helyben, improvizációs formában előadják.

DSC 2914

A Főhős idei vendégei lesznek a fesztiválon:

  • Dolák-Saly Róbert
  • Kepes András
  • és Ganxsta Zolee

A gengszterrepper zenei karrierjét, a Zsolti és a fosfejűektől kezdve a Dance-en, az Action-ön és a Kartellen át ebben az interjúnkban tekintettük át,

de azóta főleg színpadi összeomlásával és a kecskemét állkapocstöréssel került be a sajtóba. Egy biztos: muníció lesz bőven a drámai és vicces jelenetekhez.

Az idei Művészetek Völgye kiemelten foglalkozik a színházi programmal, a Nemzeti Szín-Tér programját a Nemzeti Színház állította össze, Vigántpetenden Cirque du Tókert néven újhullámos cirkuszi helyszín nyílik, a Fidelio Színház Színpadon pedig a Nézőművészeti Kft, az Orlai Produkció, a Jurányi Ház és a Füge Produkció előadásai lesznek.

K EPA20170210124

Friss hír, hogy Nagy Ervin és Pálos Hanna a budapesti Katona József Színházzal közös programmal vesznek részt, mégpedig egy új darabbal, amelynek címe Lélegezz és a gyermekvállalás kérdését járja körül.

A többi programról itt olvashat részletesen.

Ne maradjon le semmiről!