Elképesztően jó fej volt a Metallica

2017.04.28. 11:42

Egy amerikai kisvárosi Metallica-feldolgozásokat játszó zenekarnak egy koncert után ellopták az összes felszerelését, Lars Ulrich meg felhívta őket, hogy felajánlja, megveszik nekik az összes lenyúlt cuccot.

A Washington állambeli, a Spokane nevű kisvárosból származó Blistered Earth zenekar szomorúan jelentette ki a Facebook-oldalukon, hogy portlandi Metallica-tribute koncertjük után ellopták az együttes összes felszerelését, jó 20 ezer dollár (5,7 millió forint) értékben. Pedig már korábban is megpróbálták lenyúlni a cuccaikat, úgyhogy egy elvileg feltörhetetlen lakatot is beszereztek, amit gyakorlatilag viszont valaki simán feltört.

Pár nappal később jött a hír, hogy Lars Ulrich, a Metallica dobosa felhívta a Blistered Earth dobosát, hogy felajánlja: ha küldenek egy listát, mi mindennek veszett nyoma, a zenekar menedzsmentje megvesz nekik mindent, amire szükségük van.

"Nem kifejezés, hogy örülünk. Már az is meglepetés, hogy a Metallica egyáltalán hallott az esetünkről, az meg pláne, hogy egy ilyen felajánlást tettek. Ez alázatra tanít bennünket, és így csak még nagyobb tisztelettel fogjuk játszani a dalaikat estéről estére" - nyilatkozta egy helyi lapnak a zenekar egyik tagja, Jared Kiess.

Ne maradjon le semmiről!