Korhatárosra tervezik A holló remake-jét

2017.05.04. 10:11

A Forbes készített interjút F. Javier Gutierrez rendezővel, aki legutoljára azt a Körök c. horrort rendezte, amire kritikánkban kerek egy darab pontot adtunk a tízből. Szerencsére Gutierrez az interjúban nem csak a borzalmas A kör-folytatásról beszélt, hanem arról is, hogy mennyire tervezik keményre a kultikus Holló remake-jét.

17023 17

Gutierrez producerként dolgozik az 1994-es kultuszfilm felélesztésén, ami többek között azért is kapott annak idején óriási hírverést, mert ennek a forgatásán halt meg egy tragikus balesetben Brandon Lee, Bruce Lee fia. A film remake-jének forgatását most januárban kezdték el Jason Momoa főszereplésével.

Az interjúban Gutierrez elárulja, hogy európai rendezőként kifejezetten szereti sötét hangulatú filmeket, és ebből kifolyólag A holló-remake is korhatáros besorolással készül, mivel szerinte ez az a film, amit máshogy nem is érdemes megcsinálni. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően keltette fel a karakter kitalálójának, James O'Barrnak az érdeklődését, aki kikötötte, hogy kizárólag korhatáros besorolással érdekli a franchise felélesztése a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!