Egy csóró mexikói srác szörfözni indult

2017.06.13. 15:52

Elkészítette első EP-jét a pécsi Grizzly Vibrations, akikről annyit érdemes tudni, hogy leginkább a '60-as évek szörfzenéjét idézik meg a Part One című EP-jükön, ami nálunk hallható először. Ha valaki szereti Dick Dale-t, a Langhorns, a Messer Chupsot vagy a FIDLAR-t, akkor érdemes lecsekkolni.

A Grizzly Vibrations EP-jének címe nem véletlen, ugyanis a számok egy átfogó történetet mesélnek el egy szegény mexikói fiúról, Juanról, akit aztán felfedez egy Fernando nevű öreg szörfmester. Elviszi Kaliforniába, ahol megismerkedik egy átlagos amerikai lánnyal. Természetesen egymásba esnek, de a lány cégfőnök édesapja nem igazán örül annak, hogy a lánya egy csóró mexikóival jár. A számok epizódszerűen mesélik el a történetet, amihez majd képregény is készül poszter formában.

Itt pedig a zenekar dalonkénti leírásai:

A Ship: "Instrumentális intró"

El Segundo: "Juan origin story, deszkás srác volt Mexikóban, és az öreg Fernando felfedezi, és elrepteti Kaliforniába, hogy ő legyen a legnagyobb szörfös. Itt találkozik Amyvel."

Quicksand: "Amy és Juan kábítószerek hatására mindenféle tengeri lényt képzelnek maguk köré, és tudják, hogy ezért mindenki őket nézi a tengerparton. "

Sunset Beach: "Másnaposan ugyan, de muszáj megnyernie az aranyat a szörf versenyen Amynek, de már előre tudja, hogy úgyis ma is bulizni fognak, mint amúgy minden nap. 

No Dogs: "Amy elköti apja kocsiját, hogy azzal menjenek le a partra, de nem engedheti be Juan játékos kutyáját a kocsiba, mert összesározza és összeszőrözi, és így megtudná, hogy ellopták a Cadillacet.

unnamed (1).png

Az albumot amúgy Varga Ádámmal (30Y) vette fel a zenekar a 30Y stúdiójában Pécsett, Irsik Bence keverte, és Borbás Olivér (Kaktus) masterelte. A zenekart élőben legközelebb egyébként a június 18-i koncertjükön lehet elkapni a pécsi Szabadkikötőben.

Ne maradjon le semmiről!