Tényleg szereted a nu metalt, vagy csak utólag menőzöl vele?

2017.06.27. 16:09

Ott voltál a Slipknot-koncerten a Sport Szigeten? Képes voltál tréningfelsőben járni egy Korn-szám miatt? Tizenöt évig hiába írtad be a Sziget kívánsággépébe a Linkin Park nevét? Az alábbi kvíz most neked szól!

Az egyik legnagyobb adósságát törleszti kedd este a Volt fesztivál, amelyen végre fellép a magyar fiatalok (sőt, már nem is annyira fiatalok) egyik kedvenc zenekara, a Linkin Park. Bár bő másfél évtizeddel vagyunk már az együttes legnépszerűbb lemeze, a Hybrid Theory után, az új album pedig megosztja a rajongókat is, azért ha más nem, a nosztalgia, illetve az a tudat, hogy sok pénzt fizettek a belépőért, tenni fog róla, hogy ma este újra 2001 nyara legyen, amikor még divat az arcpiercing és a hidrogénezett tüsihaj, és még áll a World Trade Center is.

Utóbbit nem véletlenül említjük meg, hiszen szóba kerül az alábbi kvízben, melyben a legtöbb kérdésre tudnia kell a választ, akit tizenöt éve el se lehetett kergetni az MTV elől. Az összes helyes válaszhoz viszont haladó nu metal-szint szükséges. (Még akkor is, ha a kvíz szereplői különböző fokozaton kapcsolódtak a szigorúan vett nu metalhoz.)

A játék lezárult.

Ne maradjon le semmiről!