A pinametál egyik atyaúristene zsűritag lehet a feltámasztott American Idolban

2017.06.30. 11:27

A Foxnak nem kellett az American Idol rebootja, pedig az énekes tehetségkutató azért heti 11-12 millió nézőt az utolsó, 2016-ban befejezett évadban is tudott (jó, a csúcson meg ötvenet). Az ABC lehajolt ezért a nézőszámárt is, és Ryan Seacrest műsorvezetésével feltámasztják a műsort, amiben  Katy Perry már tuti zsűritag lesz, mellette pedig, ha minden igaz, Lionel Richie és Nikki Sixx, a Mötley Crüe egykori, a Sixx A.M. jelenlegi bőgőse/dalszerzője ül majd. 

Sixx ezen a héten jelentette be, hogy visszavonul a turnézástól, mert 40 év elég volt neki ebből a mókából, és eleve, volt egy csipőműtétje, ami után az orvosai javasolták, hogy ha lehet ne ugráljon napi 2 órát egy hangszerrel a nyakában. A bejelentésben Sixx utalt arra, hogy hamarosan befejezi újabb könyvét, foglalkozik a The Dirt című filmmel, ami a Crüe történetét dolgozza fel és a Netflix mutatja be, és azt is írta, hogy  van egy tévéshow, ami leköti a kreatív energiáit.

Korábban Steven Tyler is kipróbálta magát az Idolban, szóval Sixx nem az első rocker lenne, de az ő szereplése így is a WTF kategóriába tartozna. A válogatók hamarosan kezdődnek, szóval ha igaz a hír, pár héten belül hivatalosan is megerősíthetik.