Mekkora bulibútor ön?

DMOHA20130812011
2017.07.06. 07:36 Módosítva: 2019.04.02. 16:27
Bulihimnusz-kvízünkkel lélekben Ibizán érezheti magát. Vagy a Soundon. Vagy bármilyen házibuliban éjfél után.

Eljött idén is a Balaton Sound, a fehér műbőrkanapék, fürdőruhás jó csajok és csávók, cserepes pálmák, vödrös koktélok, és persze az önfeledt baszatás fesztiválja, amire a fél ország ifjúsága egész évben spórol, kivéve, aki BMW-vel érkezik és medencés apartmanban száll meg.

Az idei Sound headlinerei közt megint találunk pár veterán bulitábornokot, akik már a kilencvenes években Ibizán táncoltatták a beekizett briteket, de szerencsére még mindig aktívak. Így július elején mindenki megnézheti magának többek között Tiestót és Armin van Buurent, a két holland trance-legendát, és lengedezhet a Balaton-parton teátrális kiállásokra.

A fesztivál apropóján készült tehát az alábbi teszt, amelynek segítségével megtudhatja, mennyire van képben a művész urak (és legyünk őszinték: általában a veretés) fénykorával kapcsolatban. A kilencvenes és a korai kétezres évek popzenei ipara annyi EDM-bulihimnuszt (a trance-től a happy hardcore-ig) termelt ki, hogy iszonyúan nehéz volt válogatni, de igyekeztünk összerakni olyan ikonikus dallamokat, amiket egy valamire való bulibútor álmából felkeltve is felismer.

A feladat, hogy eldöntse, a megadott lehetőségek közül melyik számból származik az adott részlet (többnyire kiállás). Az elmúlt évek őrületes retróhullámára való tekintettel még csak az sem biztos, hogy a harmincasok-negyvenesek előnyben vannak, egy random hétvégi Vittula-buli is biztosíthatja a megfelelő tudáskészletet a teszt sikeres kitöltéséhez, szóval vágjon bele mindenki bátran 12-től 99 éves korig.

Figyelem, gyakorlott versenyzőknek már a 19 pont is ciki, de akinek nincs tévéje, és azon is csak Mezzót néz, illetve aki már az anyatejjel is Kispált szívott magába, annak okozhat némi nehézséget. 

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »