Fojtásnyomokat találtak Chris Cornell holttestén

2017.07.12. 20:36

A Soundgarden és az Audioslave egykori énekesét május 18-án találták holtan a detroiti szállodai szobájában, a rendőrség most nyilvánosságra hozta a helyszíni szemle eredményét.

Eszerint Cornellen jól kivehető fojtásnyomokat vettek észre a nyakánál és a torkánál, és egy edzéshez használt gumikötél volt a nyaka köré tekerve, melynek a másik vége a fürdőszobaajtóhoz volt erősítve, írja a Hollywood Reporter.

Az 52 éves énekes holttestét a testőre találta meg, miután berúgta a bezárt szobaajtót az MGM Grand Casino Hotelben. A vizsgálatok nem találtak idegenkezűségre utaló jelet, és a szakértő arra jutott, hogy Cornell felakasztotta magát

A szervezetében nyugtatót és szorongásoldó gyógyszert is kimutattak a boncolás során, de a vizsgálat szerint ezek nem járultak hozzá a halálához.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport