Autóbalesetben meghalt az Adrenaline Mob basszusgitárosa

2017.07.15. 08:33

David Zablidowsky és zenekara éppen egy floridai koncertre igyekezett, amikor a turnébuszukkal egy defekt miatt kénytelenek voltak lehúzódni az útról. A 75-ös autópályán veszteglő buszba nem sokkal ezután egy nyergesvontató csapódott bele, felborítva azt. Zablidowsky a helyszínen belehalt sérüléseibe. A buszban utazók közül hatan sérültek meg, hármójuk állapota válságos.

A basszusgitáros az év elején szállt be a zenekarba, előtte a Trans-Siberian Orchestrával, Joan Jett-te és Jeff Scott Sotóval is turnézott. New Yorkban született, 2004-ben vált ismertté, amikor testvérével közös zenekarával a Kiss előzenekaraként szerepelt egy háromhónapos turnén. Nemcsak élőben, a stúdióban is szívesen dolgozott, játéka hallható többek között az egykori Rainbow-énekes Joe Lynn Turner szólólemezén is.

Az Adrenaline Mob a harmadik sorlemezét promótálta éppen ezen a turnén, amin először szerepelt Jordan Cannata dobos a Dream Theater-dobos Mike Portnoy helyén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport