Despacito is lesz még idén a Budapest Parkban

2017.07.18. 13:57

A Budapest Park köszöni szépen, jól van. Májusban néhány napra felmerült a lehetősége, hogy esetleg bezárják a város legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét. Szerencsére nem sikerült megakasztani a ferencvárosi önkormányzatnak a bulivonatot, így eddig zavartalanul mentek le a koncertek. Egy mai sajtótájékoztatóan a szervezők elmondták, hogy mire lehet még számítani a szeptember végéig tartó szezonban.

Csütörtökön rögtön lesz egy telt házas buli, Marilyn Manson 7 év után újra Magyarországra érkezik, hogy népszerűsítse hamarosan megjelenő albumát, a Heaven Upside Downt. A Park másik idei nagy durranása, hogy elhozzák a Despacito egyik előadóját Luis Fonsit, aki augusztus hetedikén lép majd fel, hogy megmutassa nem csak egyetlen száma van. Szeptemberben pedig a minimál techno német nagykövete, Paul Kalkbrenner érkezik egy élő szettel.

Ezenkívül a magyar együttesek jelentős része is nagyszabású koncertet készül adni a soroksári úton, közülük kiemelkedik a Halott Pénz, akiknek a bulija csak szeptember elsején lesz, de már hetek óta elfogyott rá az összes jegy. Július végén lesz a Punnany Massif születésnapi koncertje, de szeptember 21-ig fellép többek között a Supernem, Brains, Zséda, Majka & Curtis, Belga, Kistehén, Quimby és Wellhello is. A teljes listát itt lehet böngészni.

A félidei sajtótájékoztatóan azt is elmondták a szervezők, hogy néhány napon belül elindul Facebook Messengeren a Park saját chatbotja (az Indexnek már március óta üzemel a sajátja), aki a nap 24 órájában választ ad a Parkkal kapcsolatos kérdésekre, a hosszabb távú cél pedig az, hogy ezen keresztül könnyen és egyszerűen lehessen rajta keresztül jegyet is vásárolni a koncertekre.

Ne maradjon le semmiről!