Ed Sheeran nem a Trónok harca miatt törölte magát a Twitterről

2017.07.20. 17:00

„Hétfőn eltüntette Twitter-profilját Ed Sheeran, miután a Trónok harcában nyújtott rövidke alakítása számos negatív kritikát kapott. A rajongók olyanokat írtak róla, hogy bárcsak megpörkölte volna inkább egy sárkány az énekest” – írtuk korábban, de a zenész most az Instagramon jelentette ki, hogy ez egyáltalán nem így volt, az időzítés puszta véletlen.

„Utoljára szólok hozzá ehhez. Azért hagytam ott a Twittert, mert mindig is ott akartam hagyni a Twittert, és ennek semmi köze ahhoz, hogy az emberek mit mondanak a Trónok harca-cameómról, mivel benne voltam a Trónok harcában, hát akkor mi a francért érdekelne, hogy az emberek mit gondolnak erről. Ez egyszerűen csak kibaszott jó. Az időzítés csak véletlen volt, de higgyetek, amit akartok. Itt egy ide nem illő kép a menedzseremről és rólam, amint ellovagolunk a naplementébe.”

Sheeran egyébként azóta „vissza is tért” a Twitterre, de csak azért, hogy a bemutatkozásában kiírja, már nem használja a fiókját, kövesse mindenki inkább az Instagramját.

Egyébként Sheeran korábban valóban emlegette, hogy lejönne a Twitterről, korábbi cikkünkben mi is azt írtuk, valójában benne van a pakliban, hogy nem a rajongók akasztották ki.

Ne maradjon le semmiről!