A Linkin Park és Soundgarden frontembereinek halála több ponton egyezik

2017.07.21. 21:21

Bár sokan gondolták, hogy nem véletlen, hogy Chester Bennington közeli barátja, Chris Cornell születésnapjára időzítette öngyilkosságát, az énekes haláláról először hírt adó TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva írt újabb részleteket, amik szintén alátámasztják, hogy nem véletlenül eshetett Cornell születésnapjára Bennington öngyilkossága

Az énekest a beszámolók szerint a család egyik alkalmazottja találta meg, és az eset akkor történt, amikor az énekes családja távol volt. Bennington Cornellhez hasonlóan két szobát elválasztó ajtóra akasztotta fel magát, az övét használva. 
A nyomozók kábítószert nem, de bontott üveg alkoholt találtak az énekes szobájában, és Cornellhez hasonlóan ő sem hagyott búcsúlevelet. 

GettyImages-690678900
Fotó: Barry King / Getty Images HungaryA két énekes akkor kötött szorosabb barátságot, amikor együtt turnézott Chris Cornell és a Linkin Park 2007-2008-ban, ahol az énekesek minden este felmentek egymás koncertjén, hogy egy-egy számot közösen énekeljenek el. A turné végén végül Bennington lett Chris Cornell egyik gyerekének keresztapja és a két énekes szoros barátsága Cornell haláláig tartott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport