Nyílt levélben búcsúzik a Linkin Park a nemrég elhunyt énekesétől

2017.07.24. 16:48

Nemrég elhunyt Chester Bennington, a pár hete Magyarországon is fellépett Linkin Park énekese. Bennington öngyilkosságáról egyre több részlet derült ki, azonban a zenekar tagjai eddig nem a sokktól csak minimálisan reagáltak a tragédiára. Most a zenekar hivatalos Facebook-oldalán búcsúznak az énekesüktől egy nyílt levélben.

Ugyan nem tudjuk, hogy a jövőnk milyen úton folytatódik tovább, abban biztosak vagyunk, hogy mindannyiunk élete jobb volt miattad. Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk, és nagyon hiányzol.

- zárja a levelét a zenekar a Facebookon. Természetesen mutatjuk a teljes bejegyzést is.

A levélben kiemelik többek között azt is, hogy Bennington családjának nagyon jól esnek a köszöntések, a rengeteg szeretet, amit kapnak, és szeretnék ha a világ tudná, mennyire jó apa, fiú és férj volt az énekes valójában.

Külön kitérnek arra, hogy sokszor igyekeznek emlékeztetni magukat arra, hogy azok a démonok, amik elvitték a mentális problémákkal küzdő énekest, az mindig is a zenekar része volt. Bennington énekelt ezekről a démonokról a Linkin Park számaiban, és ezért szerettek bele annyian a rajongók közül.

Félelem nélkül tetted ki az ablakba a problémákat, amivel közel hoztál minket egymáshoz, és megtanítottál embernek lenni.

- áll még a levélben.

Chester Bennington a nemrég szintén öngyilkosság miatt elhunyt Soundgarden-frontember, Chris Cornell születésnapján akasztotta fel magát, akivel egyébként is közeli barátságot ápoltak. Az eddigi információk szerint több hasonlóság is található a két rockzenés öngyilkossága között.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport