Szívszorító közleményt adott ki a Linkin Park énekesének özvegye

2017.07.28. 17:35

Nyolc nappal azután, hogy a Linkin Park énekese, Chester Bennington véget vetett a saját életének, özvegye, Tilanda kiadott egy igen erős közleményt, amiben mesél az érzelmeiről, és megköszöni a rajongóknak azt a sok szeretet, amit ő és a családja kapott tőlük.

Egy héttel ezelőtt elveszítettem a lelki társamat, a gyermekeim pedig a hősüket - az apukájukat. Mesébe illő életünk volt, ami hirtelen átváltott valami beteg Shakespeare-i tragédiává.

A közleményében azt kérdezi, hogy léphetne túl ezen, hogyan szedhetné össze a lelke összetört darabjait. Az egyetlen válasza erre az, hogy felneveli a gyerekeit szeretetben, és szeretné, ha Chester rajongói tudnák, hogy a család érzi a fájdalmukat, ahogy a rengeteg szeretet is.

Tudom, hogy ti mindannyian segítetek életben tartani az emlékét. Fényes, szerető lélek volt egy angyal hangjával. És most fájdalom nélkül énekli a dalait mindannyiunk szívében. Nyugodj békében, szerelmem.

A 41 éves énekesnek hat gyereke volt két feleségtől. A TMZ szerint évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és már korábban beszélt arról, hogy gondolkodott öngyilkosságon, mert gyerekkorában egy idősebb férfi molesztálta. 

Chester Bennington a szintén öngyilkosság miatt elhunyt Soundgarden-frontember, Chris Cornell születésnapján akasztotta fel magát, akivel egyébként is közeli barátságot ápoltak. A Linkin Park nyílt levélben búcsúzott énekesétől.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport