Rita Ora díjátadó miatt nem jön a Szigetre

2017.08.01. 09:05

Egy fontos díjátadó gála miatt mondta le a Sziget fesztiválos koncertjét Rita Ora, írja a keddi Bors. A szervezők szombat délelőtt jelentették be a Facebookon, hogy két külföldi fellépő is visszamondta a buliját.

A lap kérdésére a Sziget azt válaszolta, hogy bár a Clean Bandit és Rita Ora is egy kiadónál van, a lemondáshoz ennek a ténynek valószínűleg nincs köze. "Rita Orával kapcsolatban kaptunk hivatalos indoklást, így azt tudjuk, hogy egy nagy díj­átadó gálán kell részt vennie Amerikában, ezért nem utazik Budapestre" – írta a fesztivál sajtóosztálya.

"A Clean Bandittől még nem kaptunk hivatalos indoklást, de az ügynökük szintén időpont-egyeztetési problémára hivatkozott" – tették hozzá a szervezők. A zenekar egyébként szintén múlt szombaton kért elnézést a lemondott szigetes koncert miatt. A Facebook-posztjukban azt írták: előre nem látható körülmények miatt nem tudnak fellépni a Hajógyári-szigeten, pedig nagyon várták a bulit, mindig szívesen játszanak Magyarországon, és remélik, minél előbb visszatérnek.

Rita Ora egyébként az Instagramon közzétett fotói alapján épp Jamaicán vakációzik, a szigetes bulija pedig augusztus 12-én, azaz jövő szombaton, lett volna. A Sziget hamarosan bejelenti, hogy kik lépnek majd fel a koncerteket lemondó fellépők helyett.

Ne maradjon le semmiről!