Gördeszkásokat üldözött a földönkívüli

2017.08.10. 13:56

Idén bejutott a Stenk dalversenyébe, júniusban megjelent az első nagylemeze, a HOLOGRAM, ezúttal pedig az egyik kedvenc saját szerzeményéhez rendezett klipet az Imanexperiment mögött álló Nita. Az földönkívülis dal földönkívülis videót kapott, a szám címét pedig egy legjobb barát adta az X-aktákban Mulder ügynök asztala felett lógó poszterre utalva. A Believe videóját a Stenken lehet először látni.

"Mivel eléggé vizuális alkat vagyok, zenehallgatáskor általában megjelenik előttem egy képi világ vagy sztori, és ami ennek a számnak a hallgatásakor megjelent, az annyira tetszett, hogy mindenképpen meg akartam valósítani filmen is.

A klipben egy földönkívüli, hogy saját bolygóját megmentse, a Földre utazik, hogy megkaparintson egy mágikus hangszert.

Ez a hangszer az én midi controllerem, és épp a koncertemen játszok rajta, amikor a földönkívüli megérkezik. A varázserejéről senki sem tud, ezért amikor az idegen üldözni kezd, azt hisszük, hogy minket akar elrabolni és menekülni próbálunk előle" – mesélte a klipről Nita, aki Varga Zsuzsa Stopsonic nevű zenekarának is tagja egyben.

A forgatás egy napig tartott, az operatőr Snowboard Imre volt, a hangszertolvaj földönkívüli Kovács Péter a Stopsonicból, az iszkoló gördeszkások szerepében pedig Vilics Viktor és Gál Tamás láthatóak.

Ne maradjon le semmiről!