Lana Del Rey az összes fotóját törölte az Instagramról

2017.09.06. 00:37

Lana Del Rey az összes képét törölte az Instagram-profiljáról, valamint a Twitter-oldaláról is eltávolította a posztok többségét, szúrta ki az NME. A Facebook-oldala egyelőre érintetlen maradt.

Az énekesnő Instagramján később feltűnt egy rövidke videó, amelyen Yoko Ono látható, aki épp az emberi rezgésekről és a csendes forradalomról beszél.

A tweetjei közül csak azok élték túl a takarítást, amelyek a korábbi megjelenéseit népszerűsítették, illetve egy poszt még 2009 nyaráról, amelyben csak annyit üzent a követőinek: szeretlek benneteket.

Később aztán még tweetelt kettőt: az egyik posztjában azokról a rejtélyekről írt, amelyek még megfejtésre várnak, a másikban pedig a nukleáris fegyverkezésre utalt. "Remélem, minden ország megtalálja a módját a kommunikációnak, mielőtt a dolgok eszkalálódnak" – írta.

"Taylor Swift azért jobban csinálta" – üzenték a húzás miatt az énekesnőnek a kritikusai.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?