Kimondták ránk az átkot

2017.09.10. 17:38

Az Apey & the Pea egy fiatal, feltörekvő metálzenekar, szeptember 11-én jelenik meg a harmadik lemezük. A korábbi albumok is egy-egy téma köré épültek, három éve jelent meg a Hellish, most jön a folytatás, a latinul átkot jelentő HEX - amit premier előtt meg lehet hallgatni itt a Stenken. 

023

"Tavaly nyáron kezdtünk el ezen a lemezen komolyabban dolgozni, amit "HEX" névre kereszteltünk. Innen jött a koncepció ötlete, hogy ha már az előző albummal eljutottunk cerberusig a pokol kapujához, akkor igazán kár lenne nem kinyitni azt. Tíz próbatételen át vonszol minket a pokol hét hercege egészen a purgatóriumig mélyéig. A kezdetek óta a hideg is kiráz tőle, és nem-hívőként néha azért elmélázom rajta, hogy talán olyan energiákkal játszom, amik ha esetleg valóban léteznek, akkor elég nagy szarban vagyok.” - írja a sajtóanyagban Áron András ‘Apey', a zenekar énekes-dalszerző frontembere. 

A lemezt már a megjelenés előtt itt a Stenken meg lehet hallgatni, íme:

A lemezbemutató szeptember 30-án lesz A38-on, a vendég a Stubborn zenekar. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?