Egy filmből kiderül, miért vonult vissza Avicii

2017.09.12. 04:59

Tim Bergling azaz Avicii, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenei produere és DJ-je tavaly márciusban jelentette be, hogy visszavonul. A mindössze 27 éves svéd producer mindössze néhány név alatt lett az EDM egyik legkeresettebb DJ-je, aki Magyarországon is többször megfordult. Hatalmas sikerei után senki nem számított arra, hogy ilyen hamar visszavonul.

Karrierjének utolsó időszakáról készült egy dokumentumfilm, amit Avicii: True Stories néven mutatnak majd be, az előzetesét pedig most mutatta be a Variety és részleteket is közöltek abból, hogy mire lehet számítani.

A filmet Avicii régi alkotótársa,Levan Tsikurishvili rendezte, aki összesen 300 terrabájtnyi felvételből vágta össze a végleges anyagot. A jelenetekben feltűnik David Guetta, Tiesto, Nile Rodgers, de még Madonna is. Ezenkívül olyan színfalak mögötti jelenetek is láthatóak benne, mint mikor a DJ vakbél problémákkal küzd. Az alkotók szerint mindenki tudja, hogy ki az az Avicci, de ez megmutatja, Tim igazi arcát is, azt, ami az Instagram posztokból nem derül ki.

A filmben az is szerepel, hogy hogyan romlott meg Avicii és menedzsre Ash Pournouri között a kapcsolat és állítólag az is érthetőbb utána, hogy miért döntött úgy a 27 éves producer, hogy befejezi karrierjét és nem lép fel többé.

Van egy érdekes rész, ami végül nem került be a végleges filmbe. A készítők ott voltak akkor is, mikor Mike Posner elmondja a DJ-nek, hogy következő dalának a dalszövegében az szerepel, hogy I Took a Pill in Ibiza, to show Avicii I was cool.A dal óriási sláger lett, a jelenet pedig állítólag nagyon vicces, viszont a rendező szerint nem illett bele a történetbe.

A filmet 40 ország 600 mozijában mutatják be, amiben Magyarország nem szerepel, a hivatalos oldal információi szerint. A dokumentumfilm után bemutatnak egy 30 perces részletet is Avicii utolsó, ibizai fellépéséről.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?