Előkerült az utolsó, boldog felvétel Chester Bennington életéből

2017.09.18. 12:55

A videót a Linkin Park énekesének felesége tette közzé, hogy a vidám családi kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, "a depressziónak nincs arca".

Chester-920x584.png

"Ez lesz a legszemélyesebb poszt, amit valaha is kitwitteltem. Azért mutatom meg ezt a videót, hogy lássátok: a depressziónak nincs se arca, se hangulata. Így nézett ki a depresszió mindössze 36 órával a halála előtt. NAGYON szeretett bennünket, és mi is szerettük őt" - írta Talinda Bennington, a Linkin Park énekese, Chester Bennington felesége egy videóról, amelyet a Twitteren tett közzé.

Az énekes öngyilkossága előtt másfél nappal rögzített felvételen az látható, ahogy Bennington a gyerekével cukorkákat kóstol anélkül, hogy tudná, azoknak milyen az íze. Bennington családja már korábban is közölte, nagyon fontosnak tartják és segíteni is fogják a depressziósokkal kapcsolatos kezdeményezéseket, többek között épp azért is, amiért a videót megmutatták a világnak: hogy mindenki felismerje, a depresszió nem olyan állapot, amit magától értetődő könnyedséggel, mindig fel lehet ismerni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!