Előkerült az utolsó, boldog felvétel Chester Bennington életéből

2017.09.18. 12:55

A videót a Linkin Park énekesének felesége tette közzé, hogy a vidám családi kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, "a depressziónak nincs arca".

Chester-920x584.png

"Ez lesz a legszemélyesebb poszt, amit valaha is kitwitteltem. Azért mutatom meg ezt a videót, hogy lássátok: a depressziónak nincs se arca, se hangulata. Így nézett ki a depresszió mindössze 36 órával a halála előtt. NAGYON szeretett bennünket, és mi is szerettük őt" - írta Talinda Bennington, a Linkin Park énekese, Chester Bennington felesége egy videóról, amelyet a Twitteren tett közzé.

Az énekes öngyilkossága előtt másfél nappal rögzített felvételen az látható, ahogy Bennington a gyerekével cukorkákat kóstol anélkül, hogy tudná, azoknak milyen az íze. Bennington családja már korábban is közölte, nagyon fontosnak tartják és segíteni is fogják a depressziósokkal kapcsolatos kezdeményezéseket, többek között épp azért is, amiért a videót megmutatták a világnak: hogy mindenki felismerje, a depresszió nem olyan állapot, amit magától értetődő könnyedséggel, mindig fel lehet ismerni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!