Steven Tyler egészségügyi problémái miatt lemondta az Aerosmith koncertjeit

2017.09.27. 09:33

Az Aerosmith helyi idő szerint kedden jelentette be: le kell mondaniuk az épp folyamatban lévő dél-amerikai turnéjuk összes hátralévő koncertjét a frontember Steven Tyler "váratlan egészségügyi problémái" miatt.

"Stevennek azonnali orvosi segítségre volt szüksége, és a doktorai szerint most nem utazhat és nem is adhat elő. remélhetőleg teljesen fel fog épülni. A kellő kezeléssel és elegendő pihenéssel hamarosan újra talpra áll majd, hogy meghódítsa a világot" - olvasható a frontember Twitter-oldalán.

"Bocsánatot kérek, úgy érzem, cserben hagytalak benneteket" - írja az énekes a lemondott koncertek közönségének. "De kérlek, ne aggódjatok. Az életem nincs veszélyben, de annak érdekében, hogy a jövőben is fel tudjak lépnem, ezzel most kell megbirkóznom. Ígérem, hogy visszatérek, de sajnos az egészség nem tud várni, ezt még én sem tudom a koncertekhez igazítani. Ahogy azt mondani szokták: mi, emberek tervezünk, Isten meg röhög rajtunk."

A lemondott koncerteket szeptember 27. és október 7. között rendezték volna.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?