Kastélybulit tartott az Irie Maffia

2017.10.05. 17:42

"Bárhol járunk, iszunk vagy szállunk, mindig hajt a vérem" – énekli legújabb klipdalában az Irie Maffia. Az Ez a jó című szám egy igazi bulihimnusz, amelyhez most igazi bulis hangulatú klip készült.

A videót Somogyi Márton rendezte, a producere Tiszai András volt, aki már régóta ismeri a zenekar tagjait, jártak együtt az olaszországi Rototom reggae-fesztiválon is, de klipen korábban még sosem dolgoztak együtt, ez volt az első alkalom.

Az alkotók szerint a dal klipje egy igazi szerelemprojekt volt rengeteg önfeláldozó munkával. A zenekar a videó kedvéért a nádasdladányi Nádasdy-kastélyt vette birtokba, ahol két napig forgattak, a stáb egy része ott is aludt, de nem sok idejük maradt pihenni, mindössze két-három órát szunyókáltak, hogy időben be tudják fejezni a munkát. 

A klipet készítő PUR E videós csapat nevében Tiszai az Indexnek elmondta, hogy bár elsőre úgy tűnt, kis büdzséből kell megoldaniuk a videó elkészítését, ám végül a Ballantines is beszállt a projektbe, ami újabb kapukat nyitott meg előttük – úgyhogy ne lepődjön meg senki, ha viszkisüveget lát a klipben. A Prop Club a kastélybuli díszleteivel segítette a stábot.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?